24-40 uur


UITDAGING

Afwisselende werkzaamheden
in een fijne werkomgeving

SAMEN WERKT

Zowel met je collega’s als met
onze klanten uit de regio

ONTWIKKELING EN GROEI

Jouw persoonlijke ontwikkeling
staat centraal!

Wie zijn wij?

Door ons team centraal te stellen, kunnen wij onze klanten op de juiste manier bedienen. Onze onderlinge verhoudingen zijn uniek, zowel met elkaar als met onze klanten. Bij Van Noordenne Accountants zetten wij ons dagelijks in om het beste resultaat voor onze klanten te behalen.

Wij zorgen ervoor dat de klant over de juiste cijfers beschikt en kijken samen naar de toekomst. Deskundigheid en betrokkenheid zijn daarbij de belangrijkste pijlers. Hoewel wij een kleinschalig kantoor zijn met korte lijnen en een informele sfeer, zijn wij professioneel en bedienen we vele (middel)grote klanten. We zijn collegiaal, ontwikkelen ons continu en hebben veel vrijheid.

Vind jij privé ook belangrijk? Dat komt goed uit, want wij hechten veel waarde aan de juiste work-life balance. Wij houden niet van in de file staan, en jij vast ook niet. Daarom komen onze klanten én medewerkers uit de regio van onze kantoren, dicht bij huis dus minder file.

Je krijgt bij ons optimale vrijheid voor de invulling van jouw persoonlijke wensen. Ons motto is #samenwerkt!

Wat ga je doen?

Door toename van cliënten gaan wij onze salarisafdeling uitbreiden. Samen met jouw collega’s van de salarisafdeling ben je verantwoordelijk voor een correcte salarisadministratie voor jouw klanten. Je gaat het huidige team van 5 medewerkers versterken. Het team bestaat uit salarisadviseurs en HR adviseurs. Zowel een beginnend als een ervaren kracht zou welkom zijn. De klanten zijn werkzaam in verschillende branches en vallen in verschillende cao’s. Door jouw analytische vermogen en nauwkeurigheid ontglipt er niets aan jouw aandacht.

Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van wat er speelt in de branche en je vakkennis is up-to-date. Hebben collega’s of klanten hier vragen over? Dan kunnen ze altijd bij jou terecht. Je levert periodiek (salaris)gegevens aan bij de Belastingdienst, verzekeringsmaatschappijen en pensioenfondsen.

Wie ben jij?

Als Salarisadministrateur verwachten wij dat je een PDL of VPS diploma bezit en HBO werk- en denkniveau hebt.

Ervaring met het softwarepakket Nmbrs is een pré. We hebben bij implementatie gemerkt, dat het een heel gebruiksvriendelijk pakket is, dus laat een ander pakket dan je gewend bent je niet afschrikken. Dat komt wel goed!

Je hebt al (een aantal jaren) ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.

Je werkt graag samen, zowel intern als met klanten.

Met jouw kennis en gespreksvaardigheden zet je ons bedrijf op de kaart.

Met jouw kritische kijk zorg je elke periode voor een correcte salarisverwerking.

Door jouw proactieve houding en enthousiasme, maak jij onze klanten gelukkig!

Wat bieden wij?

Een uitdagende, afwisselende functie.

Een werkomgeving waarin je veel vrijheid hebt om taken op te pakken die jouw interesse hebben.

Wij zien graag iedereen verder ontwikkelen en betalen dit dan ook.

Hele leuke collega’s

De ideale work-life balance

Goede arbeidsvoorwaarden? Dat spreekt vanzelf!

Is jouw interesse
gewekt?

Dan ontvangen we graag jouw CV inclusief motivatie. Is je LinkedIn profiel up to date? Dan is een link daarnaartoe ook voldoende. Ook voor vragen of een vrijblijvend telefoontje over deze leuke baan kun je contact opnemen met Willemijn van Gemert via recruitment@vnacc.nl


Contact

Gorinchem

Kleine Landtong 15

4201 HL Gorinchem

Hardinxveld

Buitendams 91

3371 BB Hardinxveld

Giessen

Distributiestraat 25

4283 JN Giessen

Bellen

0183 697979

Volg ons

Deel dit bericht